Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017

Cavos Bay


Επικοινωνία


info

con_address ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑ

con_tel Τηλ: 22750.71381-3
con_mobile Φαξ: 22750.71380
Τηλ./Φαξ: 210.7627139 (Αθήνα)

emailButtonΠεριγραφή


Υπάρχουν τόσα διαφορετικά πράγματα που δεν θα είναι εύκολο να καταλάβετε τι σας ενθουσιάζει περισσότερο σε αυτό το μέρος! Επίσης, μια φιλική, οικεία και ήρεμη ατμόσφαιρα, συνδυασμένη με σέρβις υψηλής ποιότητας και το πλήθος των λεπτομερειών που βλέπετε σε κάθε γωνιά, είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
Το Cavos Bay είναι χτισμένο με αυθεντικό αρχιτεκτονικό στυλ, σε έξι πεζούλες στον γραφικό κόλπο του Αρμενιστή, στη βορειοδυτική ακτή της Ικαρίας.
Ο Αρμενιστής βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία επάνω σε μια στενή λοφοπλαγιά που καταλήγει στη θάλασσα, με θέα τη θάλασσα και τα καταπληκτικά νησιά Σάμο, Χίο κλπ.
Το μόνο σύνορο προς το Αιγαίο πέλαγος είναι οι θαλασσοδαρμένοι βράχοι. Από όλες τις βεράντες των δωματίων, το εστιατόριο και τον χώρο της πισίνας, μπορείτε να θαυμάσετε τα μοναδικά χρώματα του ουρανού και της θάλασσας κατά την ανατολή ή τη δύση του ήλιου.Γενικές Πληροφορίες


Κατηγορία:

Λειτουργία:

Δωμάτια:

Εγκαταστάσεις:

key key

Όλο τον χρόνο

63 Δωμάτια

Χώρος υποδοχής (ρεσεψιόν), σαλόνι, σνακ μπαρ, εστιατόριο/αίθουσα πρωινού, χώρος δορυφορικής τηλεόρασης/βίντεο, ασανσέρ.Χρηματοκιβώτια , υπηρεσία φαξ, ίντερνετ καφέ, δύο πισίνες με φρέσκο θαλασσινό νερό και μπαρ, εστιατόριο, αίθουσα συνεδρίων (150 ατόμων)


Χιλιομετρικές αποστάσεις από:


Κεντρικά σημεία: Αμμώδεις Παραλίες: Λιμάνια: Αεροδρόμιο:
Άγιος Κήρυκος: 57χλμ 250μ Άγιος Κήρυκος: 57χλμ Άγιος Κήρυκος: 70χλμ
Εύδηλος: 12 χλμ 500μ (μεγάλη) Εύδηλος: 12 χλμ
Ράχες: 3χλμ

Cloudy

28°C / 82°F

Ο καιρός

Cloudy

78%

Details...