Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017

Τα νέα της Ικαρίας

Η ύλη της ιστοσελίδας "Τα νέα της Ικαρίας" είναι κυρίως ενημερωτική και περιστρέφεται γύρω από τα νέα και την ανάπτυξη της Ικαρίας, τα σύγχρονα οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, τις δράσεις της αυτοδιοίκησης, τις πολιτικές που αφορούν την Επαρχία, τις παραδειγματικές δράσεις, τους πρωτοπόρους. Επίσης παρουσιάζει ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της Επαρχίας και μπορεί να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το Αιγαίο. Αποδέκτες της ιστοσελίδας είναι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Ικαρίας, οι απανταχού Ικάριοι και Φουρνιώτες, η Νομαρχία Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπουργεία και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Ικαρία, φίλοι της Ικαρίας. Η ιστοσελίδα "Τα νέα της Ικαρίας" είναι δημιούργημα του Ikaria.gr . Αναδημοσίευση επιτρέπεται με αναφορά στην πηγή και μετά από ειδοποιητήριο μήνυμα προς το info@ikaria.gr και τους εκάστοτε συγγραφείς κειμένων.

08-11-2011: Συνελήφθησαν οι 2 ημεδαποί στην Ικαρία σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για καλλιέργεια 192 δενδρυλίων ινδικής κάνναβης

Bookmark and Share

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 08 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν οι 2 ημεδαποί στην Ικαρία σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για καλλιέργεια 192 δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες (07-11-2011) το μεσημέρι, στην Ικαρία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας Σάμου, ο 79χρονος ημεδαπός με τον 46χρονο γιο του, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια 192 δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Η εν λόγω καλλιέργεια είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς, την 04-11-2011 σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας των 2 προαναφερόμενων ημεδαπών, στην αγροτική περιοχή «Νερουλά» Μηλιωπού του Δήμου Ικαρίας Σάμου . (Σχετ: Το από 06-11-2011 Δελτίο Τύπου.)

Σε βάρος του 79χρονου και του 46χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία και κατόπιν αυτού εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Σάμου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Mostly Clear

17°C / 63°F

Ο καιρός

Mostly Clear

77%

Details...