Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017

Τα νέα της Ικαρίας

Η ύλη της ιστοσελίδας "Τα νέα της Ικαρίας" είναι κυρίως ενημερωτική και περιστρέφεται γύρω από τα νέα και την ανάπτυξη της Ικαρίας, τα σύγχρονα οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, τις δράσεις της αυτοδιοίκησης, τις πολιτικές που αφορούν την Επαρχία, τις παραδειγματικές δράσεις, τους πρωτοπόρους. Επίσης παρουσιάζει ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της Επαρχίας και μπορεί να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το Αιγαίο. Αποδέκτες της ιστοσελίδας είναι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Ικαρίας, οι απανταχού Ικάριοι και Φουρνιώτες, η Νομαρχία Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπουργεία και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Ικαρία, φίλοι της Ικαρίας. Η ιστοσελίδα "Τα νέα της Ικαρίας" είναι δημιούργημα του Ikaria.gr . Αναδημοσίευση επιτρέπεται με αναφορά στην πηγή και μετά από ειδοποιητήριο μήνυμα προς το info@ikaria.gr και τους εκάστοτε συγγραφείς κειμένων.

Απαραίτητη η δημιουργία ΑΕ για τη λειτουργία σφαγείων σε Σάμο και Ικαρία

Bookmark and Share

Πηγή: news.ert.gr

Μια σειρά από ενέργειες θα πρέπει να υλοποιήσουν οι Δημοτικές Αρχές της Ικαρίας και της Σάμου προκειμένου να δημιουργηθούν σφαγεία στα δυο νησιά.

Στις συναντήσεις των Δημάρχων Ικαρίας και Σάμου κ.κ. Σταυρινάδη και Θάνου με την αρμόδια Υφυπουργό κ. Αποστολάκη κατέστη σαφές ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία Α.Ε. όπου ο Δήμος μπορεί να συμμετέχει με ποσοστό 24%. Ειδικότερα για το ιδιωτικό σφαγείο της Σάμου που έκλεισε πρόσφατα προαπαιτούμενο για κάθε ενέργεια είναι η σύσταση Ανωνύμου Εταιρείας που θα καταθέσει και το σχετικό φάκελο για την υλοποίηση της επένδυσης. Μια άλλη λύση που εξετάστηκε στη σύσκεψη είναι ο ιδιώτης να πεισθεί να συνεχίσει τη λειτουργία του προκειμένου μέχρι να συσταθεί η ΑΕ να καταθέσει και το σχετικό φάκελο για τον εκσυγχρονισμό του σφαγείου ιδιοκτησίας του. Οι προθέσεις των τοπικών φορέων θα εξεταστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει  στο νησί την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος Θάνος.

Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

Σχόλια (1)

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Δεν θέλω να λαμβάνω πλέον ειδοποιήσεις για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο

Mostly Clear

17°C / 63°F

Ο καιρός

Mostly Clear

77%

Details...