Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017

Τα νέα της Ικαρίας

Η ύλη της ιστοσελίδας "Τα νέα της Ικαρίας" είναι κυρίως ενημερωτική και περιστρέφεται γύρω από τα νέα και την ανάπτυξη της Ικαρίας, τα σύγχρονα οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, τις δράσεις της αυτοδιοίκησης, τις πολιτικές που αφορούν την Επαρχία, τις παραδειγματικές δράσεις, τους πρωτοπόρους. Επίσης παρουσιάζει ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της Επαρχίας και μπορεί να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το Αιγαίο. Αποδέκτες της ιστοσελίδας είναι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Ικαρίας, οι απανταχού Ικάριοι και Φουρνιώτες, η Νομαρχία Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπουργεία και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Ικαρία, φίλοι της Ικαρίας. Η ιστοσελίδα "Τα νέα της Ικαρίας" είναι δημιούργημα του Ikaria.gr . Αναδημοσίευση επιτρέπεται με αναφορά στην πηγή και μετά από ειδοποιητήριο μήνυμα προς το info@ikaria.gr και τους εκάστοτε συγγραφείς κειμένων.

Έκτακτη σύσκεψη αύριο για τις άγονες γραμμές

Bookmark and Share

Πηγή: news.ert.gr

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αύριο το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων με θέμα τις εξελίξεις ως προς τους επικείμενους διαγωνισμούς για τις άγονες γραμμές.

Εντωμεταξύ αυξήσεις από 2,5% έως 6,3% στα ετήσια μισθώματα των πλοίων που εξυπηρετούν άγονες γραμμές του Αιγαίου με πολυετείς συμβάσεις ενέκρινε η υφυπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Ελπίδα Τσουρή. Σύμφωνα με το υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων η αναπροσαρμογή των μισθωμάτων των πλοίων που εξυπηρετούν άγονες γραμμές αποτελεί συμβατική υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου έναντι των αναδόχων ακτοπλοϊκών εταιρειών. Έγινε δε με βάση τη ρήτρα καυσίμου και τον ετήσιο πληθωρισμό και αποτελεί όρο των συναφθεισών, κατά τα προηγούμενα έτη, πολυετών συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, η διάρκεια των οποίων κυμαίνεται από 2 έως 12 έτη.

Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

Σχόλια (1)

  • Επισκέπτης
    Tio
    30 Μάιος 2012, 08:25
    Thanks for stratnig the ball rolling with this insight.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Δεν θέλω να λαμβάνω πλέον ειδοποιήσεις για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο

Mostly Clear

17°C / 63°F

Ο καιρός

Mostly Clear

77%

Details...