Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017

Τα νέα της Ικαρίας

Η ύλη της ιστοσελίδας "Τα νέα της Ικαρίας" είναι κυρίως ενημερωτική και περιστρέφεται γύρω από τα νέα και την ανάπτυξη της Ικαρίας, τα σύγχρονα οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, τις δράσεις της αυτοδιοίκησης, τις πολιτικές που αφορούν την Επαρχία, τις παραδειγματικές δράσεις, τους πρωτοπόρους. Επίσης παρουσιάζει ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της Επαρχίας και μπορεί να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το Αιγαίο. Αποδέκτες της ιστοσελίδας είναι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Ικαρίας, οι απανταχού Ικάριοι και Φουρνιώτες, η Νομαρχία Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπουργεία και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Ικαρία, φίλοι της Ικαρίας. Η ιστοσελίδα "Τα νέα της Ικαρίας" είναι δημιούργημα του Ikaria.gr . Αναδημοσίευση επιτρέπεται με αναφορά στην πηγή και μετά από ειδοποιητήριο μήνυμα προς το info@ikaria.gr και τους εκάστοτε συγγραφείς κειμένων.

Με μεγάλη συμμετοχή το Πανικάριο συλλαλητήριο

Bookmark and Share

Πηγή: news.ikaria.gr

Με μεγάλο πανικαριακό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από τους συλλόγους γονέων και τα σωματεία εκπαιδευτικών του νησιού, απάντησαν οι Ικαριώτες στην συνεχιζόμενη  για τρίτη εβδομάδα διακοπή της μεταφοράς των μαθητών από τους αυτοκινητιστές και τους λεωφορειούχους, καθώς τους οφείλονται πολλές χιλιάδες ευρώ.

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πήραν μέρος σε μια συγκέντρωση  στον Εύδηλο ενώ στάσεις εργασίας από τις 11:00 μέχρι την λήξη της βάρδιας προκήρυξαν το Εργατικό Κέντρο Σάμου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ,η ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων, ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών  Ικαρίας-Φούρνων, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Τις επόμενες ημέρες συγκαλούνται οι Γ.Σ  των συλλόγων γονέων για μια ακόμα φορά για να συζητήσουν την πορεία των κινητοποιήσεων τους  εάν μέχρι την Τρίτη 8 του Μάρτη δεν υπάρξει καμιά εξέλιξη. Οι επικρατέστερες προτάσεις από την κοινή συνέλευση των Δ.Σ συλλόγων γονέων  που μέχρι στιγμής παρουσιάζονται είναι η κατάληψη των υπηρεσιών της ΔΟΥ Ικαρίας και η κατάληψη των σχολείων από τους συλλόγους γονέων .

Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Mostly Clear

17°C / 63°F

Ο καιρός

Mostly Clear

77%

Details...