Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017

Ikaria.gr - Υπηρεσίες

Τι είναι το ikaria.gr

Η ιστοσελίδα ikaria.gr είναι μια ιστοσελίδα απλή, λειτουργική, ασφαλής από δικτυακές επιθέσεις, άρτια κατασκευασμένη από άποψη προγραμματισμού και με σοβαρές προδιαγραφές για την υποστήριξη των επιχειρηματιών και των πελατών τους στο νησί, σε οποιοδήποτε επίπεδο ζητηθεί.

Είναι ένας ψηφιακός μηχανισμός έτοιμος να ανταποκριθεί και να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε στατική η δυναμική πρόκληση  και να φιλοξενήσει τις ιδέες και τις προτάσεις του ικαριώτικου λαού.

Το τελευταίο οχυρό της καθαρής άποψης για το «αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις» (what's you see is what you get  WYSIWYG) και προπύργιο για την ανάπτυξη των τεχνολογιών και του ανταγωνισμού για την ψηφιακή τεχνολογία στην Ικαρία.

Τι είναι το ikaria.gr

Η ιστοσελίδα ikaria.gr είναι μια ιστοσελίδα απλή, λειτουργική, ασφαλής από δικτυακές επιθέσεις, άρτια κατασκευασμένη από άποψη προγραμματισμού και με σοβαρές προδιαγραφές για την υποστήριξη των επιχειρηματιών και των πελατών τους στο νησί, σε οποιοδήποτε επίπεδο ζητηθεί.

Είναι ένας ψηφιακός μηχανισμός έτοιμος να ανταποκριθεί και να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε στατική η δυναμική πρόκληση  και να φιλοξενήσει τις ιδέες και τις προτάσεις του ικαριώτικου λαού.

Το τελευταίο οχυρό της καθαρής άποψης για το «αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις» (what's you see is what you get  WYSIWYG) και προπύργιο για την ανάπτυξη των τεχνολογιών και του ανταγωνισμού για την ψηφιακή τεχνολογία στην Ικαρία.

Σκοπός είναι να γίνει μια διεθνής πύλη υψηλών προδιαγραφών όπου οτιδήποτε έχει να κάνει με ειδήσεις, τοπική προβολή & πληροφορίες για το νησί θα εμφανίζονται σε αρκετές γλώσσες.

Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί μόνο το 45% τον επιθυμιών και των μακροπρόθεσμων στόχων του οραματιστή και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, Ξενία Αλέξη, ο οποίος με πολύ προσωπικό κόπο και άπειρες ώρες εντατικής εργασίας αφιερώθηκε στο επιχείρημα του, πρεσβεύοντας τις οικογενειακές του ρίζες και τιμώντας τον τόπο από όπου κατάγεται με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την οικονομική κατάσταση του νησιού και να διαδώσει όσο πιο πολύ και μακριά γίνεται τα ήθη και τα έθιμα του τόπου του, την άσβεστη φλόγα των αρχαίων πρότυπων της εναλλακτικής ικαριώτικης ζωής.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ:

-Κατά την διάρκεια αυτού του επιχειρήματος (2005-2009) ο ιστότοπος έχει δεχτεί 850.000 μοναδικές επισκέψεις. Αντιστοιχία περίπου ίση με 212.500 επισκέψεις ανά έτος.

-Το 2006 η ιστοσελίδα μας ήταν μια από τις 100 καλύτερες τις Ελλάδας (σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού topwebsites.com).

-Διαθέτουμε διεθνή πιστοποιητικά από την 123rank sites καθώς και την λεγόμενη W3Ccss έγκριση του διεθνούς οργανισμού η οποία πιστοποιεί την αρτιότητα, και την καλή - ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας η οποία παρέχει προστασία από spam - πορνογραφικό - υβριστικό υλικό και υποστήριξη για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το κάλεσμα του ikaria.gr

Αυτό το τεχνολογικό φρούριο της Ικαρίας που έχει αντιμετωπίσει άριστα μέχρι τώρα την εξαγορά του ιστότοπου, την δοσοληψία και τις άτακτες απειλητικές επιθέσεις από επιτήδειους. Παραμένοντας πιστό στην υπόσχεση του για μια νέα εποχή μύθου, σας καλεί να τροφοδοτήσετε με την δική σας φωτεινή καύσιμη ύλη τα δεδομένα του, ώστε να μην σβήσει ποτέ η φωτιά που το κρατάει ζεστό και ζωντανό, κάθε μέρα να αντανακλά και να ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερες ανάγκες, προστατεύοντας όλο και περισσότερα ιδανικά, προωθώντας τις παλιές και νέες αξίες του τόπου.

Σε ποιον απευθύνεται το ikaria.gr

Το ikaria.gr με την ύπαρξη του και το κάλεσμα του για ανοικτή συνεργασία και όχι κεκλεισμένων των θυρών απευθύνεται ουσιαστικά στις παρακάτω κατηγορίες ανθρώπων:

α) Σε φορείς του πολιτισμού, δημόσιους φορείς και κρατικές υπηρεσίες της Ικαρίας (πχ. επαρχείο, ταχυδρομεία, δημαρχεία, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών), για υπηρεσίες με όρους όπως προκύψουν από ανοικτό επίσημο διάλογο παρουσία νομικών προσώπων.

β) Σε δημοσιογράφους , φωτογράφους, πρακτορεία ειδήσεων, συλλόγους κοινής ωφέλειας του νησιού, οικολογικές οργανώσεις, συνεταιρισμούς και σε όλους οι οποίοι διαθέτουν νόμιμες υπηρεσίες αφιλοκερδώς για το καλό των πολιτών, την προστασία και την ανάπτυξη του νησιού. (πχ σύλλογοι νεολαίας, σύλλογοι χορευτικών, σύλλογοι προστασίας άγριας φύσης)

γ) Σε ανταγωνιστές των ψηφιακών τεχνολογιών που έχουν κοινή πορεία με τα ιδανικά και τις αξίες του ikaria.gr και σκοπός τους είναι η προώθηση των προϊόντων και της οικονομίας του νησιού. (πχ. παρόμοιοι ιστότοποι διαφήμισης και διάδοσης της φλόγας της Ικαρίας)

2.

δ) Σε ιδιώτες με προσωπικό όφελος την διαφημιστική τους προβολή σε οποιαδήποτε επιχειρηματική τους δραστηριότητα ή οποία είναι νόμιμη με ισχύουσα έδρα στην Ικαρία, οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται για την καλή λειτουργία της επιχείρησης τους. (πχ. πιστοποίηση ΕΟΤ,HACCP)

3.

Σε όλο το κοινό - χρήστες διαδικτύου - αποδέκτες οι οποίοι ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για την Ικαρία και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

Η διαφήμιση ή καταχώρηση οποιασδήποτε μορφής, γίνεται κατόπιν γραπτής συμφωνίας ή επιβεβαίωσης απαντητικού email μεταξύ του πελάτη και του ιδιοκτήτη του ikaria.gr.

Το υλικό που αφορά ειδήσεις και πληροφορίες ελέγχεται πάντα για υβριστικό περιεχόμενο ή για προγράμματα που μολύνουν υπολογιστές ηλεκτρονικά, αυτό σημαίνει μια μικρή καθυστέρηση πριν την δημοσίευση της πληροφορίας και ίσως την αναθεώρηση ακόμα και την απόρριψη του απεσταλμένου υλικού προς δημοσίευση έπειτα από γραπτή ειδοποίηση προς την πηγή.

Παροχή με όρους γραπτής συμφωνίας, φιλοξενίας ιστοσελίδας (server) και παροχής χώρου για το ανέβασμα νόμιμου υλικού (upload).

Πόσο κοστίζει το ikaria.gr

Όλα τα παραπάνω αναλύονται στους παρακάτω πίνακες ως εξής:

1.ΔΩΡΕΑΝ ή επί πληρωμής υπηρεσίες (για τις υποκατηγορίες α, β, γ) αναλόγως τους όρους συνεργασίας και τα έξοδα που τυχόν προκύπτουν από αυτήν.

2.ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (για την υποκατηγορία δ). Κατασκευή και επιδιόρθωση νέων και παλιών ιστοσελίδων, καθώς επίσης και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την δημιουργία τους από τρίτους (directives).

3.ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ, υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστηρίξει το έργο μας δωρίζοντας μας μια χορηγία για την συνέχιση της προσπάθειας. Γίνεται κι εσείς ευγενικός χορηγός με μια απλή δωρεά του ποσού που εσείς νομίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε.


Η διαφήμιση για τους ιδιώτες (υποκατηγορία δ) γίνεται σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά) και διαχωρίζεται σε 3 βασικές κατηγορίες:

-Πακέτο Α: Σε περίπτωση που έχετε ήδη ιστοσελίδα, το κόστος της διαφήμισης της ιστοσελίδας σας (με την μορφή link) με μια απλή φωτογραφία και πληροφορίες για τα δωμάτια σας ανέρχεται στα 100 € τον χρόνο +13% φπα.

-Πακέτο Β: Το κόστος για ολοκληρωμένη διαφήμιση με δικό σας όνομα χώρου (subdomain + mail) για εστιατόριο (150), ενοικιαζόμενα δωμάτια ή στούντιο,

(π.χ. www.rooms.ikaria.gr) μέσα στο ikaria.gr είναι 250 € τον πρώτο χρόνο + 13% φπα και στην συνέχεια 200 € συν 13% φπα ανά έτος.
Είναι  πιο συμφέρον από το να πληρώσετε και νέα ιστοσελίδα.

Συμπεριλαμβάνονται 12 φωτογραφίες και κείμενο με τις απαιτούμενες πληροφορίες.

-Πακέτο Γ: Το κόστος για ολοκληρωμένη διαφήμιση με δικό σας όνομα χώρου (subdomain + mail) για ξενοδοχεία και λοιπές επιχειρήσεις που δεν ανήκουν στον τουριστικό τομέα, (π.χ. www.hotel.ikaria.gr) μέσα στο ikaria.gr είναι 300 € τον πρώτο χρόνο + 13% φπα και στην συνέχεια 250 € συν 13% φπα ανά έτος.
Είναι το πιο συμφέρον από το να πληρώσετε και νέα ιστοσελίδα. Συμπεριλαμβάνονται 12 φωτογραφίες και κείμενο με τις απαιτούμενες πληροφορίες καθώς επίσης και σύστημα κρατήσεων και κωδικοί διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

- Σε περίπτωση που ένας επιχειρηματίας προσκαλέσει και άλλους για προβολή (περίπτωση μαζική προσέλευση*), τότε αποκτάει το προνόμιο της έκπτωσης τάξεως 25% ανά προσκλειθούσα επιχείρηση.

Ο όρος «μαζική προσέλευση» συνιστά αποκλειστικά έκπτωση δεδομένου της ευκολίας στην συγκέντρωση και την ενημέρωση των πελατών - επιχειρηματιών και προαγωγή κατά συνέπεια του ikaria.gr, κατά αυτήν την έννοια θεωρούμε δεδομένη την προσφορά του επιχειρηματία που συνετέλεσε σε αυτό και σαν αντάλλαγμα κάνουμε την έκπτωση η οποία σε οποιαδήποτε περίπτωση θα έχει ελάχιστη καταβολή το 1 ευρώ.

ΝΑΙ μπορείτε να έχετε διαφήμιση με 1 τον χρόνο συμπεριλαμβανομένου του φπα, όπως προκύπτει από τις παραπάνω αναλύσεις.

Ενδεικτικός πίνακας επεξήγησης εκπτωτικής λειτουργίας

120 -25% = 90 (προσέλευση μιας ακόμα επιχείρησης)

90 -25% = 67,5 (με την προσέλευση μιας δεύτερης επιχείρησης)

67,5 -25% = 50,6 €     (με την προσέλευση μιας τρίτης επιχείρησης)

50,6 -25% = 37,9 (με την προσέλευση μιας τέταρτης επιχείρησης)

" 1 ευρώ με την προσέλευση πέντε επιχειρήσεων "

-Σε κάθε περίπτωση κόβεται αναλυτικό τιμολόγιο ή απόδειξη για τις υπηρεσίες που παρέχονται ανά πελάτη.

-Αν οι πελάτες μεταξύ τους γνωρίζονται κατόπιν κοινής συνεννόησης μπορούν να μοιραστούν το ποσό της έκπτωσης μεταξύ τους ως εξής:

Παράδειγμα:

Στα 90 (με την προσέλευση μιας δεύτερης επιχείρησης)  το ikaria.gr έχει κέρδος 90 € + 120 € από τη νέα επιχείρηση.  Αν οι πελάτες έρχονται με κοινή συναίνεση τότε κατόπιν μεταξύ τους γραπτής συμφωνίας μπορεί να ισχύσει η εξής έκπτωση:  90+120= 210 210/2=105 €.  Με άλλα λόγια να γίνει διαίρεση του 25% μεταξύ των πελατών που έρχονται μαζικά με τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει έκπτωση για την ετήσια ανανέωση που ακολουθεί ανά επιχείρηση. Τα παραδείγματα των εκπτώσεων που αναφέρονται ισχύουν μόνο για την αρχική εγγραφή διαφήμισης.

Πακέτο έκπτωσης διαρκείας στην αρχική τιμή:

Τα πακέτα έκπτωσης διαρκείας είναι μελετημένα έτσι ούτως ώστε να σας συμφέρουν για μακροπρόθεσμα σχέδια .

Πακέτο 2 ετών € έκπτωση 20% στην συνολική τιμή

Πακέτο 3 ετών € έκπτωση 25% στην συνολική τιμή

Πακέτο 5 ετών € έκπτωση 30% στην συνολική τιμή

Δηλαδή αν το πακέτο σας κοστίζει 200 τότε έχουμε:

Πακέτο 2 ετών € έκπτωση 20% 400€ € 320€  κέρδος 80

Πακέτο 3 ετών € έκπτωση 25% 600€ € 450€  κέρδος 150

Πακέτο 5 ετών € έκπτωση 30% 1000€ € 700€  κέρδος 300

Όλες οι προοπτικές είναι άρτια μελετημένες από προγραμματιστές και στατιστικά, ώστε να καλύπτουν τα στάνταρτ των διεθνών αναγκών όσων αφορά την διαφημιστική προβολή σας και τα διεθνή στάνταρτ των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Msn).


Μέσα στο διάστημα 3 ετών είχαμε 450.000 κατά προσέγγιση μοναδικές επισκέψεις. Από το 2005 μέχρι σήμερα έχουμε αποκτήσει 850.000 επισκέπτες.

ikaria.gr... σας ανήκει!


Οφείλουμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι αν και δεν μας φαίνεται... παίζουμε καθοριστικό ρόλο στην διαφημιστική προβολή της Ικαρίας, με ελάχιστη ετήσια καταβολή τα 200 € κατά μέσο όρο, οι επιχειρηματίες σαν εσάς στηρίζουν το έργο μας και διατηρούν τις τιμές  των υπηρεσιών μας χαμηλές έχοντας το στρατηγικό πλεονέκτημα να συμμετέχετε ενεργά στην ναυαρχίδα του διαδικτυακού στόλου της Ικαρίας, το ikaria.gr και απολαμβάνοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του ιστότοπου μας.

Στηρίξτε μας!

Βοηθήστε μας να γίνουμε όλο και καλύτεροι!

Με εκτίμηση,

Ξενίας Αλέξιος

Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 6978226340

Email:

Cloudy

25°C / 77°F

Ο καιρός

Cloudy

78%

Details...